zaterdag 18 april 2015

Project Life week 4 & 5

Hoi allemaal!

Eindelijk ben ik er dan weer met dit keer meer Project Life. Dit keer laat ik week 3 t/m 5 zien en hoop natuurlijk dat jullie dit ook weer leuk vinden om te lezen. 
Door prive omstandigheden ben ik er nog niet aan toe gekomen om mijn eigen doel van wekelijks posten te halen. Ook heb ik laatst zelf in de Project Life groep op Facebook naar blogs van mensen gevraagd om enige vorm van inspiratie op te doen en het netwerk te vergroten, maar ik heb totaal nog geen tijd gehad om er naar te kijken. Ook moet ik eerlijk bekennen dat ik super weinig achter een pc zit omdat ik vrijwel alles op mijn telefoon doe (behalve dus bloggen)..
Anyway, ik dwaal af dus ik ga snel verder naar mn spreads. Voor week 4 heb ik de Becky Higgins' Kiwi editie gebruikt en ik vind dit kitje zó leuk!
Het weekkaartje heb ik gemaakt met rub-ons onderaan (wat ik in week 1 ook gedaan heb) en de letter stickers zijn van Amy Tangerine. Verder heb ik op het filler kaartje een semi transparante sticker van Heidi Swapp gebruikt. Onderaan de witte "fabulous" is een transparante sticker van Simple Stories uit de DIY collectie. Verder weer wat enamel dots gebruikt. 

Voor week 5 heb ik het wat ingewikkelder gemaakt. We kregen via mail de uitnodiging van m'n zusje en haar aanstaande met alle gegevens erin over de bruiloft die binnenkort plaats gaat vinden. Het witte op de foto hebben ze zelf al bewerkt met een foto bewerkings programmaatje. Dus ik heb het alleen maar uitgeprint en gemat op een 4x6 kaartje van de Becky Higgins' Dazzle kit. En dat verklapt meteen welke kit ik voor week 5 heb uitgekozen.

Uiteraard heb ik ook met de achterkant van het kaartje nog wel wat gedaan.
Ik heb gewoon de achterkant van het gematte kaartje gepakt en letters van Amy Tangerine en Heidi Swapp erop geplakt. Een wood veneer en een transparante sticker van Heidi Swapp. 

En dan hier eindelijk de rest van week 5. Het titelkaartje heb ik gemaakt met letter rub-ons, supergave stickertjes gekregen in een swap, en wat enamel dots van Little Miss Evie. Ook het die-cut luchtballonnetje heb ik gekregen in diezelfde swap en ik vind 'm echt te cute! De rest van de spread heb ik vooral enamel dots gebruikt... They are everywhere!

1 opmerking:

GerJanne zei

Het ziet er zo gaaf uit! Wel een heel werk, maar het zal vast en zeker leuk zijn om mee bezig te zijn!
Groetjes,
GerJanne