maandag 30 maart 2015

PL 2015, Titelblad en week 1 t/m 3

Hoi allemaal!

Ik ben super blij dat ik mijn deadline gehaald heb en jullie bij deze dus mijn eerste creaties mag laten zien. Of in ieder geval, de eerste weken van Project Life 2015. 
Ik ben week 26 van 2014 pas begonnen en nog enigzins zoekende naar mijn eigen stijl. 
Ik weet wel wanneer ik tevreden ben met een pagina, maar er zitten ook weken bij dat ik toch minder tevreden met het eindresultaat ben. Toch lijkt mijn album nu al een stuk mooier te zijn dan het hele album van vorig jaar. 

Ook mijn album van 2014 laat ik jullie echt nog wel een keer zien, maar ik begin lekker met 2015.


Voor dit jaar heb ik een 12x12 album van American Crafts uit de lijn van Dear Lizzy, de Neopolitan collectie. Ik heb de roze variant met de camera erop, omdat ik die gewoon te schattig vond (en nog steeds vind). Ook gebruik ik dit jaar enkel pocket pages van Becky Higgins Design A.
Het titelblad heb ik gemaakt met een 6x6 papier blokje van Glitz en het blokje heet Carpe Diem. Dit blokje heb ik afgelopen jaar gratis gekregen bij mijn aankopen bij Scrapdelight tijdens de KreaDoe.
Ik heb Thickers van American Crafts gebruikt, enamel shapes van My Minds Eye, letter stickers van 
Studio Calico. Ook zit er onder de 1 een heel klein Clear Stickertje van Simple Stories en dat stickertje zegt "this lovely life"
Ik ben 2015 gewoon begonnen in week 1, ondanks dat daar nog een halve week 2014 in zat. De één stoort zich eraan, maar ik vind het gewoon mooier als alle weken compleet in mijn album zitten. In 2014 ben ik daarom ook geëindigd met week 52.

Week 1 heb ik gemaakt als een dubbele spread en hierboven zie je de eerste helft. Voor week 1 heb ik de Midnight Core kit gebruikt van Becky Higgins. Dit is één van mijn favoriete kits omdat deze zo lekker neutraal is en dus bijna overal voor te gebruiken. Op het titelkaartje heb ik onderaan een paar randjes gemaakt met een rub-on velletje wat ik nog had liggen. De letters van WEEK komen van datzelfde velletje rub-on af. Verder heb ik nog enamel dots gebruikt van Little Miss Evie en Teresa Collins, wat wood veneers, letter stickers en een stukje washi tape.

Op de rechterpagina is de tweede helft van de week vastgelegd en daar begint 2015 dus echt. 
Rechts bovenin mist nog één foto, wat een vuurwerkfoto wordt. 
Op de rechterpagina heb ik gebruik gemaakt van letter stickers van Amy Tangerine, Enamel dots van Little Miss Evie en Teresa Collins, wat wood veneers en paar stukjes washi tape. 
Ik kwam er al snel achter dat ik niet iedere week genoeg te vertellen heb om iedere week 2 spreads te vullen, dus heb ik besloten verder te gaan door iedere week 1 spread te vullen. Tot zover lijkt dat me prima af te gaan en heb ik totaal geen moeite om die spreads te vullen. 

Dit is mijn week 2, weinig beleefd behalve een bingo bij oma, waar ik samen met mijn moeder heen geweest ben. Dat was super gezellig en als ik er aan denk, pak ik altijd mijn telefoon om het vast te leggen.

Deze week heb ik gemaakt met de Heidi Swapp Dreamy kit. Hele zachte kleurtjes die perfect past bij deze week. 
Voor deze week heb ik letter stickers van Heidi Swapp gebruikt, transparante die-cuts van Heidi Swapp, letter stickers van Basic Grey (de witte, links onderin), en een bingo sticker van Simple Stories. Week 3 heb ik gemaakt met de Rain kit van Becky Higgins.
Ondanks dat ik het een super mooie kit vind, ben ik alles behalve tevreden over deze week.
Het is totaal niet geworden wat ik van tevoren bedoeld had. 
Ik heb 'm toch maar af gemaakt en ben snel verder gegaan met week 4. 

Op deze spread heb ik veel gebruik gemaakt van het Stickervel van Simple Stories A Charmed Life, omdat het donkerblauw er goed bij paste. Waar de letter stickers van zijn, weet ik zo snel even niet op te noemen. Als je het echt wilt weten, laat dan een reactie achter en ik zoek het dan alsnog voor je op!
Verder heb ik nog enamel dots gebruikt, dit keer van Basic Grey en dat was het wel zo'n beetje.


Ik hoop dat jullie mijn eerste blogpost leuk genoeg vonden om er voor terug te komen ;-).
Reacties vind ik altijd leuk om te lezen en feedback is ook zeker altijd welkom. 

Het vorige bericht heb ik handmatig vertaald, dat was ik met deze post niet van plan. Ik heb een translate balk aan de linkerkant van mijn blog, die kun je altijd gebruiken (ook al is de vertaler niet altijd even correct).
Mochten jullie wel standaard een Engelse versie erbij willen hebben, ook dan, laat het me weten en dan komt ie er alsnog!

De volgende keer heb ik week 4 en 5 voor jullie op het programma staan. Hopelijk is de post dan wat korter hahaha.

-------------------------------------------------------------------------------------

I translated last post all by myself. Since I don't know how much foreigner / English speaking people I will have at my blog, I will not automatically translate my posts from now on. 
I do have a translator at the left side of this blog which you of course are able to use. 
If you still want me to post my blogs in English as well, just leave a note and I will translate it.

4 opmerkingen:

Elise zei

Leuk gedaan !
Ik merk ook dat ik veel meer plezier erin heb nu je soms deelt en vragen stelt op FB

gr Elise ( van de PL groep )

Birscrea4fun zei

Via je facebook bericht hier op gekomen. Ziet er super uit.
Groetjes Birgit

Thamar, zei

Super leuk. Ik ga je volgen. Ik vind bloggen wat makkelijker en rustiger.
Gr thamar

*fauve* zei

Wat mooi jou PL pagina's! Leuke kleurtjes allemaal, gezellig. Fijne paasdagen!